Ευανθία Κακαδιάρη: «Πρόεδρε να συνεχίσεις να μας καθοδηγείς από εκεί ψηλά»

Η νυν πρόεδρος του Γριζάνου αποχαιρετά τον προκάτοχό της, ευχόμενη ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του

Συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του προκατόχου της, Αχιλλέα Κακαδιάρη, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η νυν πρόεδρος του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη. Συντετριμμένη καθώς πέραν της συμπάθειας και της ευγένειας που έτρεφε για το πρόσωπο, του προκατόχου της, υπήρξε η πρώτη που προσέτρεξε χθες για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όταν εκείνος έχανε τις αισθήσεις του στο χωριό και ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει από κοντά μας.

Η πρόεδρος της κοινότητας κα Ευανθία Κακαδιάρη σήμερα έρχεται να απευθύνει στην οικογένειά του προκατόχου τα θερμά συλλυπητήρια μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο του Αχιλλέα Κακαδιάρη.

«Μπορεί στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές να υπήρξαμε «αντίπαλοι» καθώς συμμετείχαμε σε διαφορετικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις, ωστόσο το γεγονός αυτό, δεν στάθηκε η αφορμή για να χαλάσει η φιλία μας.

Ακόμη και με την εναλλαγή της προεδρίας, ο αείμνηστος πρώην πρόεδρος του χωριού μας, στάθηκε δίπλα μας, κοντά σε μένα που ανέλαβα τα ηνία αλλά και σε όλα τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, αποδεικνύοντας ότι υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος και πολιτική ευγένεια που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας. Στις τακτές συναντήσεις μας, ήταν ο πρώτος που με καθοδηγούσε, με συμβούλευε με παρότρυνε να ασχοληθώ με όλη τη δύναμη για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού.

Αυτός ο ευγενικός και δραστήριος άνθρωπος, ο πρώην πρόεδρος μας, που τον αγαπήσαμε όλοι μας, έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα, νέος, χωρίς προειδοποίηση. Έφυγε για να μας βλέπει από εκεί ψηλά και να καθοδηγεί όπως πάντα συνήθιζε να κάνει. Καλό ταξίδι πρόεδρε. Δύναμη και παρηγοριά από τον Θεό στους δικούς σου ανθρώπους, που πενθούν για σένα, όπως όλοι μας», αναφέρει η κα Κακαδιάρη.