Έξι ηλικιωμένοι συνδημότες μας, 85 plus, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εμβολιαστούν

Οι αιτήσεις κατατέθηκαν στα ΚΕΠ της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας ενώ σε αντίστοιχες ενέργειες προχωρούν και οι Φαρμακοποιοί που έρχονται να στηρίξουν την προσπάθεια

Λίγες μόλις μέρες απομένουν πριν την έναρξη του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού αρχής γενομένης από τους ηλικιωμένους 85 ετών και άνω.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE», ήδη δημότες της περιοχής, ηλικιωμένοι, που κατατάσσονται στις πρώτες ομάδες λήψης του εμβολίου κατά του κορονοϊού άρχισαν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την διενέργεια.

Ηλικιωμένοι οι συγγενικά τους πρόσωπα που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή δεν γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες άρχισαν να επισκέπτονται τα ΚΕΠ του Δήμου μας, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» από τα ΚΕΠ της Φαρκαδόνας, των Ταξιαρχών και της Οιχαλίας κατατέθηκαν μέχρι στιγμής 6 αιτήσεις ενδιαφέροντος εμβολιασμού.

Φυσικά αρκετοί είναι εκείνοι οι ηλικιωμένοι που έχουν απευθυνθεί σε συγγενικά τους πρόσωπα για την αίτηση, όπως φυσικά και στα φαρμακεία που λειτουργούν στις κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας.

Όπως αναφέρουν φαρμακοποιοί της περιοχή μας, ήδη πολλοί είναι οι ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών που τους ζήτησαν να καταθέσουν την αίτηση για εμβολιασμό, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να ρωτήσουν για τις ενέργειες που πρέπει να πράξουν μελλοντικά για τον εμβολιασμό.