Έξι Χρυσές Λίρες θα χαρίσουν και φέτος τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου

Σε δυο Πρωτοχρονιάτικες πίτες σε κάθε ένα από τα τρία καταστήματα θα υπάρχουν τα τυχερά καρτελάκια που θα προσφέρουν τα μεγάλα δώρα της χρονιάς

Πιστά στην παράδοση θα παραμείνουν για μια ακόμη χρονιά τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, προσφέροντας στην πολυπληθή πελατεία τους 6 πλούσια δώρα.

Για μια ακόμη χρονιά με την έλευση των καταναλωτών στα τρία Ζαχαροπλαστεία, της Φαρκαδόνας και των δυο της Λάρισας και με την αγορά της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν 6 συνολικά Χρυσές Λίρες.

Συγκεκριμένα 2 πίτες σε κάθε Ζαχαροπλαστείο, θα περιλαμβάνουν καλά κρυμμένο, το τυχερό ταμπελάκι, με το οποίο θα αναδεικνύονται χρυσοί τυχεροί της χρονιά.

Με την εν λόγω κίνηση τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου έρχονται να ανταμείψουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου προς την επιχείρηση, που προσμετρά αρκετά χρόνια ζωής, προσφέροντας σε όλους μας, γλυκιές απολαύσεις.

Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου κυριαρχούν στην ποιότητα και τις ασυναγώνιστες γεύσεις.

1ο κατάστημα: Ιωαννίνων 144, Λάρισα, τηλέφωνο 2410611700.

2ο κατάστημα: Φαρκαδόνα, τηλέφωνο 2433022391.

3ο κατάστημα: Βόλου 62 Λάρισα, τηλέφωνο 2410552345.

Oikonomou_larisa@hotmail.com  

Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου, εύχονται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, με αγάπη, ευτυχία, υποστήριξη και αλληλεγγύη.