Εξαιρετική εμφάνιση του ΑΠΣ Τρίκαλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U20 εφήβων!

Ο Σύλλογος συμμετείχε με τους αθλητές Στέφανο Λώλη, Οδυσσέα Καραγιάννη, Δημήτρη Αβραμίδη, Γιώργο Καφρίτσα

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U20 εφήβων 2022 που διεξήχθη στις Σέρρες συμμετείχε ο ΑΠΣ Τρίκαλα, πραγματοποιώντας μια εξαιρετικά καλή εμ΄φανιση της ομάδας του.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με τους αθλητές Στέφανο Λώλη, Οδυσσέα Καραγιάννη, Δημήτρη Αβραμίδη, Γιώργο Καφρίτσα.

Έπειτα από καλή εμφάνιση ο  ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΛΩΛΗΣ κατέκτησε την 4η θέση στα 67 kgr.

Επίσης, μετά από εξαιρετική παρουσία, στα 72 kgr ο Οδυσσέας Καραγιάννης κατέκτησε την 5η θέση.

Την 7η  και 8η θέση αντίστοιχα  κατέλαβαν στα 97Kgr οι  Δημήτριος Αβραμίδης και Γιώργος Καφρίτσας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις αθλητές αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.

Ο σύλλογός στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Στέφανο, τον Οδυσσέα, τον Δημήτρη, και τον Γιώργο, για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.