Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη

Τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν στο γραφείο του μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δώρα Οικονομούλα, η οποία συνοδεύονταν από τις κ.κ. Σοφία Γκαγκά, αντιπρόεδρο, Αμαλία Μπραζιώτη, γραμματέας, Ευαγγελία Στεργίου, ταμίας.

Σύμφωνα με την «Krini Live» η διοίκηση του Συλλόγου κατά την επίσκεψη ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για την υποστήριξη που παρέχει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στο Σύλλογο για την επίτευξη των στόχων και την διοργάνωση εκδηλώσεων, που προάγουν τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα του τόπου, αλλά ταυτόχρονα ενισχύουν και τις κοινωνικές δράσεις.

Παράλληλα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που άπτονται του Συλλόγου, του έργου αλλά και των δράσεων που προγραμματίζονται για την νέα σεζόν η οποία ξεκίνησε προ ημερών.

Ο κ. Μιχαλάκης εξήρε το έργο του Συλλόγου σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, αλλά και όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων, στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις που αναδεικνύουν και προάγουν την πολιτιστική μας κληρονομιά.