Εθιμοτυπική επίσκεψη του Μιχάλη Μπαγιώτη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων ως αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού Περιφέρειας Θεσσαλίας ΝΔ

Τις πύλες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με τη νέα του ιδιότητα αυτή του αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Θεσσαλίας της ΝΔ πέρασε το πρωί της Κυριακής ο κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα κι ήρθε λίγες μέρες μετά την ανάληψη του καθηκόντων του κ. Μιχάλη Μπαγιώτη.

Η πρώτη επαφή του κ. Μπαγιώτη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, έπειτα την απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να τον ορίσει αναπληρωτή γραμμάτεα οργανωτικού σε επίπεδο Περιφέρειας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κατέχει και ένα ιδιαίτερα κρίσιμο πόστο στη ΝΔ, αυτό του αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος. Ένα όργανο μέσα από το οποίο περνούν και επεξεργάζονται οι πολιτικές προτάσεις για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, με το κυβερνών κόμμα να επενδύει και να βασίζει πολλά στο κεφάλαιο Χρήστος Μιχαλάκης.

Η συνάντηση όπως ήταν αναμενόμενο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφού οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις, με τον αντιπεριφερειάρχη να συγχαίρει τον κ. Μπαγιώτη για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, τονίζοντας πως είναι σίγουρος πως θα τα φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Την συνάντηση των δύο ανδρών ακολούθησε αυτή με τον Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο, που μετέφερε τις απόψεις του σε σειρά θεμάτων, καθώς αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων (πρώην ΝΟΔΕ), βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή, με σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία, τόσο όσον αφορά θέματα που αφορούν το κόμμα, όσο και την περιοχή μας.