Έσφαξαν και έκλεψαν το κρέας 3 μοσχαριών στο Διάσελλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΡΗΝΗ LIVE οι ζωοκλέφτες εισήλθαν παράνομα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί εντός του ποιμνιοστασίου καταφέρνοντας να δράσουν ανενόχλητοι, σφάζοντας 3 μοσχάρια, 250 κιλών περίπου το καθένα.
Δεν είναι μονάχα οι κλοπές που σημειώνονται σε οικίες και επιχειρήσεις στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Εδώ και αρκετό διάστημα από τα περιστατικά που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή, συμπεραίνουμε ότι οι συνήθειες έχουν αλλάξει, με τους επιτήδειους να στρέφονται και να «εξορμούν» σε σταβλικές εγκαταστάσεις με λεία τα ζώα.
Δεν πίστευε στα μάτια του ο κτηνοτρόφος Τσιόγγας Βασίλης από το Διάσε λλοτου Δήμου Φαρκαδόνας, του οποίου η σταβλική εγκατάσταση αποτέλεσε στόχο κλεφτών.
Επισκεπτόμενος τις πρωινές ώρες της Δευτέρας το στάβλο του, ερχόταν αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο περιστατικό, αντικρίζοντας απομεινάρια από σφαγμένα ζώα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ζωοκλέφτες εισήλθαν παράνομα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί εντός του ποιμνιοστασίου καταφέρνοντας να δράσουν ανενόχλητοι, σφάζοντας 3 μοσχάρια, 250 κιλών περίπου το καθένα. Φυσικά οι ζωοκλέφτες δεν έσφαξαν τα ζώα για να τα αφήσουν εντός του χώρου, φεύγοντας πήραν το κρέας, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στον κτηνοτρόφο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το στάβλο και μετά την καταμέτρηση με τους ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας, λείπουν 6 ακόμη βοοειδή, τα οποία αν δεν εκλάπησαν, εικάζεται ότι απομακρύνθηκαν από το φόβο και την παράνομη είσοδο των διαρρηκτών.
Σημειωτέον ότι, ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί και κατά το παρελθόν σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, όπου άγνωστοι είχαν εισέλθει παράνομα, έσφαξαν ζώα και έλαβαν το κρέας, προκαλώντας οικονομική ζημιά στους κτηνοτρόφους.
Το νέο γεγονός έρχεται να προκαλέσει την ανησυχία των κτηνοτρόφων, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να προφυλαχτούν. Υπάρχουν δε αρκετοί που αναγκάζονται να παραμένουν και να διανυχτερεύουν το βράδυ στα ποιμνιοστάσια προκειμένου να αποτρέψουν ενδεχόμενη έλευση κλεπτών στους στάβλους τους.