Έργα προσβασιμότητας στις γέφυρες Διασέλλου και Διαλεκτού

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης ύψους 240.000 ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, για τη δημοπράτηση του έργου των υποδομών πρόσβασης

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι ενέργειες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση δυο σημαντικών έργων που αποτελούσαν αίτημα των κατοίκων και των φορέων των εν λόγω περιοχών. Έργα που θα βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση αγροτών και κτηνοτρόφων αλλά και θα προσφέρουν ασφαλείς μετακινήσεις όλων εκείνων ντόπιων και επισκεπτών που τις διασχίζουν.

Πρόκειται για τα έργα των υποδομών πρόσβασης στις γέφυρες της κοινότητας Διασέλλου του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης και της κοινότητας Διαλεκτού του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης ύψους 240.000 ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, για τη δημοπράτηση του έργου.

Στην σημαντικότητα των συγκεκριμένων έργων στις τοπικές κοινωνίες των δυο κοινοτήτων αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

«Τα έργα υποδομής είναι εργαλείο και προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Δημιουργούμε συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην ύπαιθρο και είμαστε κοντά στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, που αποτελούν παράδειγμα και δύναμη δημιουργίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να σταθεί στην συνεργασία που αναπτύσσει με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, διαδικασία που συμβάλει στην προώθηση των πρωτοβουλιών και την άμεση αποπεράτωση των έργων.

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, συμπληρώνουμε τις υποδομές στις δύο νέες γέφυρες ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

KRINI LIVE