Επτά πρωταθλητές συναντήθηκαν στα Τρίκαλα

Ο λόγος για την Φανή Τζέλη, την Εύα Παϊταρίδου, την Νεφέλη Σταμέλου, τον Σπύρο Νίτσα, την Ελένη Βασιλειαδου, την Μαρία Φεύγα και την Κατερίνα Αγγελοπούλου που βρέθηκαν στο σπίτι του προπονητή του ΣΟΑΤ Νίκου Παϊταρίδη

Στα Τρίκαλα έδωσαν ραντεβού και συναντήθηκαν επτά πρωταθλητές από τα από Τρίκαλα, Λαμία, Αθήνα, Γερμανία, Θεσσαλονίκη, Πάτρα στο σπίτι του προπονητή του ΣΟΑΤ Νίκου Παϊταρίδη.

Ο λόγος για την Φανή Τζέλη, την Εύα Παϊταρίδου, την Νεφέλη Σταμέλου, τον Σπύρο Νίτσα, την Ελένη Βασιλειαδου, την Μαρία Φεύγα και την Κατερίνα Αγγελοπούλου. 

Τα αξία αυτά παιδιά που τίμησαν το Εθνόσημο και προσπάθησαν τόσο πολύ είναι μια μεγάλη παρέα και έδωσαν ραντεβού στην πόλη μας. 

Δεν είναι μόνο η αγωνιστική τους αξία, διαθέτουν κουλτούρα παιδείας, είναι άνθρωποι υψηλού επιπέδου, διακρίνονται στις σπουδές τους, έχουν αξίες. Δεν είναι μόνο καλοί αθλητές, αλλά και εξαίρετοι χαρακτήρες.

Σπουδάζουν η έγραψαν τόσο καλά όλοι τους αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι πρωταθλητισμός και γράμματα πάνε μαζί, γιατί αυτά τα παιδιά έμαθαν να αγωνίζονται και προσπαθούν….Συνεχίζουν με το ίδιος πάθος, με το μεράκι που διακρίνει πάντα τους πρωταθλητές. Αυτή η γενιά γράφει ιστορία σε δύσκολες συγκυρίες και με εφόδια και συνθήκες που δεν έχουν καμία σχέση με τους αντιπάλους τους στο εξωτερικό και χωρίς ουσιαστικά την στήριξη της πολιτείας. 

Η χημεία που έχουν μεταξύ τους και με τους Συλλόγους τους είναι πολύτιμη και αυτή θα τους μείνει κυρίως στο τέλος της καριέρας τους.