Επιτυχημένο το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ του ΣΟΑΤ στα Τρίκαλα

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ του ΣΟΑΤ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το διάστημα 17 έως 20 Αυγούστου. Στην αθλητική διοργάνωση συμμετείχαν 38 Σύλλογοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, 300 περίπου αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές, τους βοηθούς και τους γονείς με τον αριθμό των επισκεπτών στην πόλη να ξεπερνά τα 500 άτομα.

Το προπονητικό team του Καμπ στελέχωσαν, ο 2x Olympian και Παγκόσμιος πρωταθλητής 2015 Βέλγος Jaouad Achab, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βουλγαρίας Dimitar Mihaylov και ο Ιταλός προπονητής Εθνικής Γκανάς Domenico L’Erario.

Για 9η χρονιά το καθιερωμένο καμπ συγκαταλέγεται και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα και δυνατότερα Ευρωπαϊκά καμπ καθώς διάσημοι προπονητές Ταεκβοντο επιθυμούν να διδάξουν αλλά συνάμα αποτελεί πρώτη επιλογή για την προετοιμασία αθλητών υψηλότατου επιπέδου, με πρώτη από όλους την “δική μας” Τρικαλινή Ολυμπιονίκη Φανή Τζελη.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση του ΣΟΑΤ έχει γίνει θεσμός, και για 10 χρόνια η πόλη μας γίνεται τόπος συνάντησης Συλλόγων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από όλη την Ελλάδα και εξωτερικό

Η σπουδαία δουλειά που κάνει ο ΣΟΑΤ σε όλα τα επίπεδα έχει δώσει καρπούς και τεράστια αναγνωρισιμότητα και αναγνώριση και έδωσαν το έναυσμα να ακολουθήσουν και πολλοί σύλλογοι το παράδειγμα του, ακόμη και τοπικοί του Ταεκβοντο με μικρής δυναμικότητα καμπ, που βοηθούν πλέον και αυτοί στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Τρικκαίων και στην Περιφερειακή Ενότητα για την βοήθεια τους, στο Αστικό ΚΤΕΛ, τους υπαλλήλους του Δημοτικού Κλειστού που καταθέτουν ψυχή, μα πάνω από όλα στα μέλη του ΣΟΑΤ που εθελοντικά κάθε χρόνο φέρουν εις πέρας μια τόσο σπουδαία διοργάνωση σαν επαγγελματίες.

Πλέον το “International Sparring Camp Trikala” μετονομάστηκε πλέον “Camp VASILIS VARGIAMIS ” ως φόρο τιμής στην ψυχή αυτού του Καμπ και του ΣΟΑΤ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.