Επιτυχημένες οι εξετάσεις για τους αθλητές του ΣΟΑΤ

Οι αθλητές του ΣΟΑΤ εξετάστηκαν για την απόκτηση Μαύρης Ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των αθλητών του ΣΟΑΤ για την απόκτηση Μαύρης Ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας που διεξήχθησαν στην Λάρισα.

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ και ο Δάσκαλος Νίκος Παιταρϊδης συγχαίρουν τους 21 μαθητές-αθλητές του που έδωσαν Εξετάσεις για την απόκτηση Μαύρης Ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας στην Λάρισα στις 20/6/2021.

Οι αθλητές του ΣΟΑΤ τα πήγαν περίφημα, σωστά προτιμασμένοι καθώς δούλεψαν καθημερινά με το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ και σύμφωνα με τις εκτίμηση μας αλλά και τα θερμά σχόλια όλων άπαντες τα κατάφεραν!
Μετά από 5ετη συνεχή προσπάθεια γίνεται πράξη το όνειρο του πρώτου μεγάλου στόχου ενός αθλητή πολεμικής τέχνης… Η κατάκτηση της Μαύρης Ζώνης!

Έδωσαν για μαύρη ζώνη:

Μπαλούκα Θεοδώρα, Χήρας Αλέξανδρος, Βαρελάς Άγγελος, Βαρελάς Ιωάννης, Κλωτσοτήρα Χαρά, Πλακοπήτας Αποστολής, Μαρκατάς Ευθύμιος, Τζέλη Μαρία, Κουφογιάννης Ιωάννης, Αγγελής Σωτήρης, Ταμπάκου Μελίνα, Υφαντής Βασίλης, Τσιτσιρίγκος Δημήτρης, Κλωτσοτήρας Θωμάς, Χαρτόπουλος Κων/νος, Αντωνίου Θέμης, Πλιάτσικα Ευαγγελία, Στάθης Κοσμάς, Καραμίχας Δημήτρης, Σταματίου Παναγιώτης, Γούλα Κλεονίκη ( 2ο Dan)

Να ευχαριστήσουμε ως ΣΟΑΤ από το βάθος της καρδιάς μας τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!