Επίσημη πρώτη πολιτιστική συνάντηση για τον Σύλλογο στον Πετρόπορο

Διοίκηση και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αγία Παρασκευή” μετά από δυο χρόνια πολιτιστικής απουσίας λόγω κορονοϊού συναντήθηκαν για να προτείνουν και να θέσουν τους μελλοντικούς πολιτιστικούς στόχους

Την πρώτη επίσημη μάζωξη μετά από δυο σχεδόν χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πραγματοποίησε την Κυριακή η διοίκηση και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροπόρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης στο ΚΑΦΕ ΜΠΑΡΕΚΑ, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η «KriniLive.gr» κόπηκε συμβολικά η πίτα του Συλλόγου, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο, τα περιοριστικά μέτρα δεν επέτρεπαν τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα ήρθαν να συζητηθούν οι δράσεις που σχεδιάζονται από εδώ και στο εξής στοχεύοντας το άνοιγμα του Συλλόγου τόσο στο χωριό όσο και σε όμορες κοινότητες μετά από δυο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων.

Xαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Γεωργία Τζιαμαλή. Όπως τόνισε η δραστήρια πρόεδρος, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ένα σημαντικό πολιτιστικό έργο στο χωριό με την συνδρομή και την υποστήριξη των υπολοίπων μελών της διοίκησης και της χορευτικής ομάδας, στόχος τους είναι η δημιουργία πλέον των κατάλληλων προϋποθέσεων για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, στην κοινότητα Πετροπόρου, αλλά και οι εμφανίσεις σε γειτονικά χωριά του Δήμου.

Η πρόεδρος έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων που αναπτύχτηκαν προ πανδημίας ενώ ζήτησε να καταγραφούν όλες οι προτάσεις των κατοίκων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και της ανάληψης δράσεων σε άλλους τομείς.

Οι απόψεις και οι προτάσεις μελών και κατοίκων της κοινότητας καταγράφτηκαν και αναμένεται να εξεταστούν κάθε μία ξεχωριστά, προκειμένου πολλές απ΄ αυτές το επόμενο χρονικό διάστημα να λάβουν σάρκα και οστά, είτε σε επίπεδο χωριού, είτε σε επίπεδο όμορων κοινοτήτων.