ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Κ. ΚΑΤΣΑΝΑΣ: Ο αγρότης έχει το δικό του κατάστημα για την αγορά του εξοπλισμού του

Τώρα που οι καλοκαιρινές εργασίες στο σπίτι, στον κήπο, αλλά και στις καλλιεργούμενες εκτάσεις βρίσκονται στο ζενίθ, η επιχείρηση «Αγροτικών Μηχανημάτων και Εργαλείων – Κ. Κατσάνας», έρχεται να προσφέρει άμεσες λύσεις στον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη αγρότη.

Στο κατάστημα «Αγροτικών Μηχανημάτων και Εργαλείων Κ. Κατσάνας», ο επαγγελματίας και ερασιτέχνης αγρότης θα συναντήσει σειρά μηχανημάτων και εργαλείων για την εργασία του σε χωράφι, σπίτι και κήπο.

Η επιχείρηση βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 174, στην είσοδο της πόλης. Κατά την πολυετή παρουσία της, έχει σταθεί δίπλα στο αγρότη, παρέχοντας εγγυημένα μηχανήματα, ανταλλακτικά πάσης φύσεως σε συμφέρουσες τιμές, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντικές διευκολύνσεις. Ταυτόχρονα στέκεται δίπλα και σ’ όλους τους ερασιτέχνες που ασχολούνται με εργασίες του κήπου, του σπιτιού και ευρύτερα με την διάθεση μηχανημάτων, εργαλείων και ειδών παντός τύπου.

Η εμπιστοσύνη των αγροτών στο πρόσωπο της επιχείρησης είναι μεγάλη και ορατή επί πολλές δεκαετίες. Και πως άλλωστε, όταν στο κατάστημα συναντούν και προμηθεύονται κάθε τι, που σχετίζεται με την εργασία τους.

Φτάνει να σημειωθεί ότι από το 1972 η επιχείρηση «Αγροτικών Μηχανημάτων και Εργαλείων – Κ. Καστάνας» αντιπροσωπεύει την εταιρία «Θεοχαράκης Α.Ε.» με την πώληση τρακτέρ Universal και από το 1990 με την πώληση τρακτερ Deutz-Fahr-Same.

Η επιχείρηση πρωτοστατεί και στην πώληση γνήσιων ανταλλακτικών τρακτέρ και των λιπαντικών της εταιρίας Deutz-Fahr.

Η επιχείρηση εμπορεύεται επιπλέον όλα τα παρελκόμενα των τρακτέρ, όπως άροτρα, φρέζες, καταστροφείς, χορτοκοπτικά, χορτοσυλλέκτες.

Στο τομέα της άρδευσης η επιχείρηση βαδίζει δυναμικά. Διαθέτει όλων των ειδών εξαρτημάτων, όπως Μπάουερ-perot-υδρόμετρα, μπεκ τεχνικής βροχής και καρουλίων.

Στην επιχείρηση θα εξυπηρετηθούν και οι ανάγκες όλων των ερασιτεχνών που θέλουν να ασχοληθούν με το σπίτι, το κήπο, τα οικόπεδα.

Η «Κ. Κατσάνας» διαθέτει χλοοκοπτικές μηχανές, θαμνοκόπτες, σκαπτικά, φρέζες, αλυσοπρίονα, ηλεκτραντλίες, ψεκαστήρες, διαφόρων γνωστών και πιστοποιημένων εταιριών.

Δικαίως θα χαρακτήριζε κανείς ότι το κατάστημα «Αγροτικών Μηχανημάτων και Εργαλείων Κ. Κατσάνας» αποτελεί το μοναδικό κατάστημα στο νομό Τρικάλων που διαθέτει τα πάντα για τον αγρότη και για όλους εμάς που θέλουμε να ασχοληθούμε με αγροτικές εργασίες του σπιτιού. Τα πάντα με πολλές διευκολύνσεις και προσιτές-ασυναγώνιστες τιμές.

Οι αγρότες έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το κατάστημα επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 174 ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2431024924. Μπορούν επίσης να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα της επιχείρησης www.kkatsanas.gr για να δουν τα είδη αλλά και να προχωρήσουν ακόμη και σε ηλεκτρονικές παραγγελίες.

https://www.kkatsanas.gr/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.