Ενθουσίασαν γονείς και συγγενείς τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Πετρωτού

Παρουσίασαν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μεταφέροντας στους παραβρισκόμενους το Χριστουγεννιάτικο κλίμα

Τις εντυπώσεις των γονιών, των παππούδων και των κατοίκων του χωριού κέρδισαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας, που ήρθαν να γιορτάσουν στο διδακτήριο τους τα Χριστούγεννα. Διοργάνωσαν μια όμορφη σχολική γιορτή, εμπλουτισμένη με θεατρικά, ποιήματα και τραγούδια.

Το σχολείο πλημμύρισε από Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.

Οι μαθητές αλλά και οι δάσκαλοι του σχολείου μέσα από το έργο ” Η Αγέλαστη Πολιτεία” ξεδίπλωσαν μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία που έκρυβε συγκίνηση, χαρά και πολύ γέλιο μετέφεραν στο κοινό το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα, της Αγάπης, της Αγνότητας, της Καλοσύνης και της Συγχώρεσης που προήγαγε κατά την επίγεια παρουσία του ο Θεάνθρωπος.

Μετέφεραν τις ευχές τους ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και ανανέωσαν την επιστροφή τους στο σχολείο του χρόνου, το 2020!

Η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί για την χορηγία των δώρων τον πρόεδρο της κοινότητας Πετρωτού κ Ευάγγελο Αλεξίου, τον φωτογράφο κ. Βασίλη Φλουλη, τον δήμο Φαρκαδόνας κ τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών κ Παναγιώτου Χρήστο.