Καθαρίζει το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της στην Π.Ε. Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με την κοπή χόρτων και τον καθαρισμό ερεισμάτων στο σύνολο του δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στην Π.Ε. Τρικάλων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε δυο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφορούν εργασίες σε περιοχές των Δήμων Πύλης, Φαρκαδόνας, Μετεώρων και Τρικκαίων.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, ενισχύουμε το επίπεδο της οδικής ασφάλειας στο σύνολο του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αποκαθιστούμε το πλάτος του οδοστρώματος, καθαρίζουμε ερείσματα και τάφρους, διευκολύνουμε την ορατότητα διασφαλίζοντας την ασφαλή επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ικανοποιούν τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων και συντηρούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.