«Εμείς κάνουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει…»

Η κόντρα μεταξύ Θανάση Μεριβάκη και Μιχάλη Μπαγιώτη, καλά κρατεί, μάλιστα χρόνια τώρα, μετά την αποχώρηση, του νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας από την ομάδα του πρώην δημάρχου, και της καθόδου του, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ως υποψήφιος δήμαρχος.

Χθες το βράδυ στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού, αλλά και σήμερα το πρωί στο περιθώριο ραδιοφωνικής συνέντευξης των δυο, στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στο συνάδελφο Λάζαρο Μάμαλη, ήρθε να ενταθεί με φόντο την πρόταση του Θανάση Μεριβάκη, για μείωση των δημοτικών τελών, τα οποία είχαν αναπροσαρμοστεί το 2015 από την τέως δημοτική Αρχή (2014-2019).

Ο λόγος φυσικά επεκτάθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στην συγκρότηση συνδυασμών τον Αύγουστο του 2023. Κι όλα αυτά σχεδόν 2 χρόνια από την διεξαγωγή των εκλογών και εν μέσω πανδημίας κι όλων όσων δυσάρεστων ζούμε.

Ας δανειστούμε λοιπόν τη φράση του θυμόσοφου λαού που αναφέρει, «Όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει», κι ας απολαύσουμε τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, εξάγοντας τα δικά μας συμπεράσματα…