«Εμείς και οι Άλλοι…»

Όταν οι άλλοι αναλαμβάνουν δράση, εμείς μένουμε στα απλά στα λόγια

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του Δήμου Τρικκαίων και των Υπηρεσιών του, μπροστά στο δράμα της οικογένειας απο το Βαλτινό που καταστράφηκε η οικία της απο πυρκαγιά τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Παράγοντες του Δήμου Τρικκαίων με επικεφαλής τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Γιάννη Κωτούλα, πρόεδρο της e-trikala, μετέβησαν στο Βαλτινό, εκφράζοντας την πλήρη υποστήριξη στην πυρόπληκτη οικογένεια, δηλώνοντας ότι ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει το συνολικό κόστος αποκατάστασης των ζημιών της οικίας, με τα έσοδα που προήλθαν απο το Μύλο των Ξωτικών.

Ο Δήμος Τρικκαίων, με την ενέργειά του, δείχνει εμπράκτως το κοινωνικό πρόσωπο στην οικογένεια που έμεινε απο την μια στιγμή στην άλλη χωρίς σπίτι, σε αντίθεση με το Δήμο Φαρκαδόνας, που απλά μένει παρατηρητής μπροστά στο δράμα της οικογένειας συνδημοτών μας, που καταστράφηκε απο φωτιά το σπίτι της, τα Χριστούγεννα.

Δυστυχώς έμεις για μια ακόμη φορά μείναμε στα λόγια των πρώτων ημερών και στα ημίμετρα που δεν απάλειναν τον πόνο και την απόγνωση της Φαρκαδόνιας, πυρόπληκτης οικογένειας.

Εξάλλου για το Δήμο Φαρκαδόνας το εν λόγω γενονός δεν αποτελεί κάτι νέο. Κάποιες ανάλογες συμπεριφορές είχαν παρατηρηθεί και από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές με ανάλογο συμβάν πυρκαγιάς.

Και τότε και τώρα η ίδια κατάσταση. Απλά τώρα μας προέκυψαν….οι εκκλήσεις!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.