Ελένη Χαλβατζά: Τον Σεπτέμβρη να θυμάστε την τωρινή εμπειρία σαν μία νίκη

Τις ευχές προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων μεταφέρει η δημοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας, Ελένη Χαλβατζά

«Πολύ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων και εύχομαι τον Σεπτέμβρη να θυμάστε την τωρινή εμπειρία σαν μία νίκη». Με αυτά τα λόγια η δημοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας, απευθύνει τις ευχές της σε όλους τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων που από αύριο θα διεκδικήσουν μία από τις θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η κα Χαλβατζά στο μήνυμα της καλεί τους υποψηφίους να μην ξεχνούν ότι οι πανελλήνιες είναι απλά  ίσως η πρώτη δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής τους και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό  να προσπαθούν να αγωνίζονται πάντα με επιμονή, υπομονή  και  ελπίδα για το μέλλον.

«Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, η σκέψη μου βρίσκεται κοντά στους μαθητές αλλά και τους γονείς τους, καθώς  αυτές τις ιδιαιτέρως απαιτητικές ημέρες κορυφώνεται η πίεση και η αγωνία τους.

Οι μαθητές μας θα δοκιμαστούν και θα επιδιώξουν να πετύχουν τους στόχους τους εξασφαλίζοντας μια θέση σε σχολές και τμήματα της αρεσκείας τους.

Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι οι πανελλήνιες είναι απλά  ίσως η πρώτη δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής τους και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό  να προσπαθούν να αγωνίζονται πάντα με επιμονή, υπομονή  και  ελπίδα για το μέλλον. Να είναι συγκεντρωμένοι  και προσηλωμένοι στον προσωπικό τους στόχο σήμερα ώστε να μπορούν να θέτουν οικουμενικούς στόχους αύριο.

Ο πραγματικός νικητής είναι εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνέχεια για το καλύτερο.

Εύχομαι πολύ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι τον Σεπτέμβρη να θυμάστε την τωρινή εμπειρία σαν μία νίκη.», τονίζει η κα Χαλβατζά.