Έλαβε εξιτήριο μετά την περιπέτεια που έζησε ο Δημήτρης Χαλκιάς

Επιτυχημένη κρίθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας στο χέρι μετά το σοβαρό αιμορραγικό τραύμα που υπέστη από πτώση στο αδράχτι της θεριζοαλωνιστικής μηχανής

Αίσιο τέλος έλαβε η περιπέτεια του αντιδημάρχου, Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος νοσηλεύτηκε επί διημέρου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από το σοβαρό τραυματισμό στο χέρι.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Χαλκιάς, εκτελώντας αγροτικές εργασίες και αποκαθιστώντας βλάβη στην θεριζοαλωνιστική μηχανή, κατέπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από το αδράχτι. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και μετά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος διακομίστηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και υποβλήθηκε σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση η οποία στέφτηκε με επιτυχία. Παρέμεινε για νοσηλεία επί διημέρου και το Σάββατο το απόγευμα έλαβε εξιτήριο.
Τόσο ο ίδιος ο αντιδήμαρχος, όσο και η οικογένεια ευχαριστούν όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.