Έκτακτο!! Προετοιμάζονται για συλλαλητήριο στα Τρίκαλα για το Μακεδονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες στα Τρίκαλα έχει συσταθεί Επιτροπή Αγώνα η οποία προχωρά σε επαφές με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και ζητά από αυτούς να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας 

Μετά τις συγκεντρώσεις που  πραγματοποιηθήκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας, μαζί και της Λάρισας για το ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ σειρά αναμένεται να λάβει στα μέσα του μήνα που διανύουμε και η πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα Τρίκαλα έχει συσταθεί Επιτροπή Αγώνα η οποία προχωρά σε επαφές με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και ζητά από αυτούς να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας.

Από τις μέχρι στιγμής επαφές σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνεται λόγος ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στην πόλη των Τρικάλων.

Μάλιστα αυτές οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ώστε να προωθηθούν και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό.

Σκοπός του συλλαλητηρίου, όπως φυσικά και των υπολοίπων εκδηλώσεων που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα ανά την Ελλάδα, να επιδιωχτεί, να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός «έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους».

Ξεκαθαρίζουν προς την ελληνική κυβέρνηση ότι καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά.

Η ακριβής ημερομηνία του ειρηνικού συλλαλητηρίου στην πόλη των Τρικάλων αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή προσδιορίζεται μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.