Εκοιμήθη ο πρώην εφημέριος της Οιχαλίας π. Βασίλειος Χιώτης

Κηδεύεται αύριο Δευτέρα στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων

Για το Ουράνιο Βασίλειο ταξιδεύει ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χιώτης. Ο σεβάσμιος ιερέας με καταγωγή από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων εκοιμήθη σε ηλικία 85 χρόνων και κηδεύεται αύριο Δευτέρα στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων. Η σορός του μακαριστού γέροντος θα μεταφερθεί στο Ναό στις 1:30 το μεσημέρι προκειμένου να τον ασπαστούν τα παιδιά του Στεφανία και Γεώργιος Φώτης, τα εγγόνια του Ευαγγελία, Κωνσταντίνος, Παρασκευή και Βασιλεία, οι συγχωριανοί του και οι πιστοί, οι οποίοι έλαβαν από τα χέρια του, την Θεία Κοινωνία και κατέθεσαν στο πετραχήλι του, τους πόνους τους.

Ο μακαριστός γέροντας υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας. Για 38 συναπτά έτη (1970-2008) υπήρξε εφημέριος της Οιχαλίας και του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

Κατά την παρουσία του στην Οιχαλία πρωτοστάτησε στην θεμελίωση και ανέγερση του Ενοριακού Ναού του Αγίου Νικολάου Οιχαλίας, όπου με την βοήθεια Θεού και Ανθρώπων και τις Πρεσβείες του Αγίου Νικολάου κατάφερε το στόχο του.

Κάτοικο της Οιχαλίας και της ευρύτερης περιοχής δεν ξεχνούν το π. Βασίλειο, ο οποίος σεμνός και ταπεινός βρισκόταν πάντα δίπλα τους σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, έχοντας πάντα μια καλή και παρηγορητική κουβέντα να τους απευθύνει.

Ο Θεός να τον Αναπαύσει και να τον κατατάξει, Εν Σκηνές Δικαίων.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ “ΓΕΡΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΕΛΗΣ,,ΤΗΛ.   6984718789