Έκλεψε τα βλέμματα ο Κωνσταντίνος Γαλανός στη Φαρκαδόνα

Εμφανίστηκε στο Cafe- Bar Centro και ξεσήκωσε τους εκατοντάδες θαυμαστές τους που έσπευσαν να τον απολαύσουν μουσικά και ερμηνευτικά από κάθε γωνιά του Δήμου μας

Έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, ειδικά των γυναικών, ο γνωστός ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών Κωνσταντίνος Γαλανός, κατά την μουσική του εμφάνιση στο bar Centro της Φαρκαδόνας.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο μπαράκι της Φαρκαδόνας το βράδυ του Σαββάτου ερμηνεύοντας παλιές και νέες τους επιτυχίες, ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία το κοινό που τον αποθέωσε από την αρχή μέχρι και το τέλος. Ο γνωστός καλλιτέχνης προσέφερε ένα μοναδικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με νέα και παλιά τραγούδια που εκτίναξαν στα ύψη την διασκέδαση, προκαλώντας συναισθήματα χαρμολύπης.

Το Centro πλημμύρισε από μουσικές και νότες, με τον ερμηνευτή να γίνεται ένα με το κοινό, φυσικά όλων των ηλικιών που ήρθε να τον θαυμάσει.

Η διεύθυνση του καταστήματος φυσικά και δεν μένει εδώ. Προετοιμάζεται πλέον για νέες μουσικές εκπλήξεις, που θα μείνουν αξέχαστες και θα συζητηθούν. Αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος το κατάστημα να ξεχωρίσει και να ταράξει τα νερά της διασκέδασης που όλοι την έχουμε ανάγκη.