Έκκληση οικογένειας για το μωράκι τους – Χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για εγχείρηση στην καρδιά

Δραματική έκκληση απευθύνει η οικογένεια της Ειρήνης, μιας μπέμπας 6 μηνών από τη Λάρισα που πρέπει να χειρουργηθεί στην καρδιά άμεσα καθώς κινδυνεύει η ζωή της.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!


Μια αβάπτιστη ακόμη μπεμπούλα , μόλις 6 μηνών , δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τα πρώτα λεπτά της ζωής της !!!Διεγνώσθη με καρδιακή ανεπάρκεια και μια «τρυπούλα» στην μικρή της και αδύναμη καρδούλα … Η μπεμπούλα μας είναι «ταγμένη» να βαπτιστεί Ειρήνη !! Η Αγία Ειρήνη είναι στο προσκέφαλο της από την γέννηση της αφού την έσωσε μέχρι στιγμής ΔΥΟ φορές , καθώς η μπεμπούλα μας έχει υποστεί στη σύντομη ζωούλα της ήδη δυο ανακοπές !! ΔΥΟ φορές «έφυγε» και «επέστρεψε» μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών !!! Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν και οι γονείς της μικρής αυτής πριγκίπισσας , οι οποίοι εγκατέλειψαν τις δουλειές τους για να είναι στο πλευρό του παιδιού τους !!

Κάνουν δραματική έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να εγχειριστεί η Ειρηνούλα τους σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα και να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ !! Ένα μωράκι περιμένει την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να κερδίσει την μάχη με τη ζωή !!!

Πληροφορίες και επικοινωνία με την οικογένεια : 698 752 1698

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappinessΓια κατάθεση από εξωτερικό:IBAN : GR9401407010701002002029468BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESSBIC : CRBAGRAABRAND’S NAME : 701ADDRESS : Egnatias 2, 54626, ThessalonikiREFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.