Εκ δεξιών του δημάρχου…ο πρόεδρος της Φαρκαδόνας Θάνος Κούτσικος

Αλλαγή στρατοπέδου ή απλή συμμετοχή στους επισήμους και τοπικούς άρχοντες; Ερώτημα που φαίνεται να απασχόλησε αρκετούς που ασχολούνται με τα κοινά κι όχι μόνο, στην θέα του προέδρου της Φαρκαδόνας, Θάνου Κούτσικου, με το δήμαρχο Φαρκαδόνας, αλλά και αιρετούς που ανήκουν στο στρατόπεδο του Σπύρου Αγναντή.

Ο πρόεδρος της κοινότητας το βράδυ της Παρασκευής και στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών επέλεξε να καθίσει…εκ δεξιών του δημάρχου Φαρκαδόνας, Σπύρου Αγναντή, αν και στις εκλογές του 2019 ανήκαν σε διαφορετικά στρατόπεδα, (ο πρώτος σε εκεινο του αείμνηστου δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου και ο δεύτερος σε εκείνο του πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη), κάνοντας αρκετούς να πλάθουν διάφορα σενάρια. Η συνεργασία των δυο, σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές από τον κύκλο των συνεργατών του δημάρχου, είναι άριστη αρκετό διάστημα τώρα, κάνοντας αρκετούς να εκτιμούν και να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο της καθόδου του Θάνου Κούτσικου με το συνδυασμό του δημάρχου, Σπύρου Αγναντή.

Αναμένουμε… Εξάλλου ο χρόνος προς τις εκλογές τρέχει και φυσικά στην πολιτική πάντα υπάρχουν ανατροπές άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγάλες!!!       


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.