Ειρήνη Κακαϊτσα: «Δύναμή μας η αλληλεγγύη»

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων, Υγείας, Παιδείας απευθύνει τις γιορτινές ευχές, καλώντας να ανακτήσουμε τις χαμένες δυνάμεις μας, κι ας ξεκινήσουμε να χτίσουμε από κοινού με δύναμη την αλληλεγγύη

Τις ευχές της προς τους συνδημότες, στις Δημοτικές Ενότητες Φαρκαδόνας, Οιχαλίας και Πελινναίων, απευθύνει με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικών Θεμάτων, κα Ειρήνη Κακαϊτσα.

Η αντιδήμαρχος πέραν των πολιτών, απευθύνει εγκάρδια τις ευχές της, στους συναδέλφους αιρετούς, (δήμαρχο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους και κοινοτικούς συμβούλους) αλλά ταυτόχρονα και σ’ όλο το προσωπικό του Δήμου Φαρκαδόνας, που εργάζονται καθημερινά για να προωθήσουν θέματα του Δήμου αλλά και να εξυπηρετήσουν στο μέγιστο τους συνδημότες μας. Δεν ξεχνά να ευχηθεί δύναμη στους υγειονομικούς της περιοχής μας αλλά ταυτοχρόνως και στην εκπαιδευτική κοινότητα που βιώνουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια της πανδημίας.

«Οι φετινές γιορτές πραγματικά θα είναι δύσκολες για όλους μας, καθώς θα αναγκαστούμε να μείνουμε μακριά από δικούς μας ανθρώπους, από αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας δείξουμε την αγάπη μας έμπρακτα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, μένοντας μακριά τους, για τον καλό της υγείας όλων μας, που απειλείται από την φονική πανδημία. Οι μέρες που θα διανύσουμε από τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά έως τα Θεοφάνια, χαρακτηρίζονται ως περίοδος αλληλεγγύης, υποστήριξης και αγάπης. Ας φροντίσουμε όλοι μας, πρώτα εμείς ως Δήμος και ως αιρετοί και μετέπειτα οι πολίτες, να προσφέρουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, την αλληλεγγύη στους έχοντες ανάγκη και υποστήριξη, ας βοηθήσουμε έστω και για μια στιγμή να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη τους. Ας ανακτήσουμε τις χαμένες δυνάμεις μας, κι ας ξεκινήσουμε να χτίσουμε από κοινού με δύναμη την αλληλεγγύη.

Χαρούμενες γιορτές κι ένα ευτυχές νέο έτος γεμάτο υγεία σε όλους μας. Δύναμη και υπομονή σε όλους τους υγειονομικούς μας. Πρόοδο και επιτυχία στους μαθητές του Δήμου μας και πρωτίστως υγεία.», αναφέρει στο μήνυμα της η κα Ειρήνη Κακαϊτσα.