Έφυγε από την ζωή ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας Ελευθέριος Κουρσοβίτης

Ο Ελευθέριος Κουρσοβίτης εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχος το 1974, αμέσως μετά την μεταπολίτευση και παρέμεινε στο τιμόνι του Δήμου Φαρκαδόνας, ως το 1981, προσφέροντας ένα σημαντικό έργο στη περιοχή

Θλίψη στον αυτοδιοικητικό κόσμο του Δήμου Φαρκαδόνας προκάλεσε ο θάνατος του πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας, Ελευθέριου Κουρσοβίτη.

Μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε για σημαντικό χρονικό διάστημα άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής, σκορπώντας θλίψη στους οικείους τους, στους φίλους σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα όπου και διέμενε.

Ο Ελευθέριος Κουρσοβίτης εκλέχτηκε για πρώτη φορά δήμαρχος το 1974, αμέσως μετά την μεταπολίτευση. Παρέμεινε στο τιμόνι του Δήμου Φαρκαδόνας, ως το 1981, προσφέροντας ένα σημαντικό έργο στη περιοχή. Ευγενικός και καλοσυνάτος, άνθρωπος ηπίων τόνων, αγαπητός στους Φαρκαδόνιους που τον είχαν στηρίξει με την ψήφο τους και τον εξέλεξαν δήμαρχο δυο τετραετίες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 έθεσε υποψηφιότητα, ως δήμαρχος αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Ο 78χρονος πρώην αυτοδιοικητικός κηδεύεται αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 10 το πρωί. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ελένη, αδέλφια και ανίψια.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του θανόντα.