Έφυγε από τη ζωή ο παλιός ράπτης της Οιχαλίας Κωνσταντίνος Γκονής

Κηδεύεται αύριο Κυριακή στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας

Ένα αγαπητό και ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο για την περιοχή της Οιχαλίας και τα όμορα χωριά έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη σε παιδιά, εγγόνια και συγγενείς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 87χρονος Κωνσταντίνος Γκονής, ο ράπτης της Οιχαλίας, έφυγε από την ζωή πλήρης, καμαρώνοντας παιδιά και εγγόνια που μεγάλωσε με αρετές και αξίες, με τα οποία πορεύτηκε και ο ίδιος στη ζωή του.

Για όσους γνώριζαν τον μπάρμπα Κώστα έχουν μόνο καλά να πουν. Όπως και εμείς φυσικά όταν το συναντούσαμε κατά το παρελθόν να κάθεται στα γραφεία της «Oichalianews» και να μας υποδέχεται πάντα με χαμόγελο και να μας μιλά καταθέτοντας τις συμβουλές του.

Αυτή η ευγενική και φιλόξενη μορφή, η ηρεμία που εξέπεμπε, πλέον ανηφόρισε ήρεμα για τα ουράνια για να συναντήσει τους δικούς του ανθρώπους που έχασε και πόνεσε για αυτούς προ ετών.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (12/12) στην Οιχαλία.  

Η σορός θα μεταφερθεί στις 2:30 το μεσημέρι στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στις 3 θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή στο δημοτικό κοιμητήριο της Οιχαλίας.  

Αφήνει πίσω τα παιδιά του Δημήτρη και Μαρία Γκονή, Βασίλειο και Ελένη Ντίνου, Ιωάννα Ζιώγκου, Θωμά και Αναστασία Γκονή, τα αγαπημένα του εγγόνια Κωνσταντίνο, Αθανάσιο, Δημήτριο, Παναγιώτα, Αικατερίνη, Χριστιάνα και Αλέξανδρο, τα αδέλφια του Ευάγγελο, Γεωργία και Αναστασία, λοιπούς συγγενείς και πάρα πολλούς φίλους.  

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» μεταφέρει τις συλλυπητήριες ευχές στην οικογένεια του εκλιπόντος