Εφοδιάζονται με καύσιμα και καυσόξυλα για την αντιμετώπιση της παγωνιάς

Αυξημένη η κίνηση και οι παραγγελίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων, στις εταιρίες υγραερίου και στις μάντρες ξύλων

Η κακοκαιρία που βρίσκεται εντός των πυλών δεν θέτει σε ετοιμότητα μονάχα τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν  από τις χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν το Σαββατοκύριακο στα ορεινά και τα πεδινά.

Εντείνει τις προετοιμασίες και στους πολίτες με σημαντικότερη όλων την προμήθεια καυσίμων αλλά και ξύλων για την θέρμανση.

Το τελευταίο διήμερο σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» έχουν αυξηθεί οι παραγγελίες των πολιτών σε πετρέλαιο θέρμανσης, σε υγραέριο, αλλά και σε καυσόξυλα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες της θέρμανσης, μιας πέρα από τις χιονοπτώσεις για ένα σχεδόν δεκαήμερο αρχής γενομένης από την Κυριακή προβλέπονται ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κάτω του μηδενός.

Αν και πολλοί έχουν αποθέματα δεν παραλείπουν να εφοδιαστούν κατάλληλα, υπό των φόβου του χιονιού και τις δημιουργίας από την ερχόμενη Δευτέρα πάγου, που θα δυσχεραίνει την έλευση βυτίων και αυτοκινήτων για τον εφοδιασμό.

Όπως εξηγούν πρατηριούχοι και εταιρίες παροχής υγραερίου το τελευταίο τριήμερο υπάρχει αυξημένη ζήτηση σε καύσιμο, γεγονός που έγκειται στην επερχόμενη κακοκαιρία.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τις περιπτώσεις όλων εκείνων που χρησιμοποιούν για την θέρμανση καυσόξυλα και απευθύνονται στις μάντρες ξυλείας για τον εφοδιασμό.

Σαφώς και οι ανάγκες της θέρμανσης δεν θα σταματήσουν στον Φεβρουάριο. Έχουμε μπροστά μας τον Μάρτιο, και ίσως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, όπου θα ολοκληρωθεί η θερμαντική περίοδος.