Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Ηλία Βλαχογιάννη με νόημα

Ηλίας Βλαχογιάννης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους 10.000 φίλους που με εμπιστεύθηκαν… που υπό άκρως δυσμενείς συνθήκες (για τις οποίες θα μιλήσω εν καιρώ…), πίστεψαν και πάλεψαν δίπλα μου»

Τις ευχαριστίες στους 10.000 Τρικαλινούς φίλους που τον στήριξαν με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της Κυριακής εκφράζει μέσω επιστολής του ο πρώην νομάρχης Τρικάλων και τέως βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής, Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την οικογένεια του, όπως επίσης και τους εθελοντές που συνέβαλαν στο αγώνα του κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο πρώην νομάρχης μέσω της επιστολής του δεν μένει μονάχα στις ευχαριστίες, χωρίς να κατονομάζει, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για γεγονότα για τα οποία θα μιλήσει εν καιρώ.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:   

«Οι εκλογές τελείωσαν. Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μεγάλη νίκη, που πρωτίστως πιστώνεται στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η επόμενη μέρα, απαιτεί συστράτευση, ενότητα και πολύ δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους 10.000 φίλους που με εμπιστεύθηκαν. Που υπό άκρως δυσμενείς συνθήκες (για τις οποίες θα μιλήσω εν καιρώ…), πίστεψαν και πάλεψαν δίπλα μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές συνεργάτες μου (γιατί μόνο εθελοντές είχα….), που έδωσαν και την ψυχή τους, σ’ αυτό τον ωραίο αγώνα….. 
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ευρύτερη οικογένειά μου, γι’ αυτό τον υπέροχο, έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Για τον οποίο θέλω (και πρέπει…), να αισθάνονται υπερήφανοι….».