Ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο ΦΑΫΤΤΟΣ»

Τις ευχαριστίες της για την συνδρομή και τη στήριξη που παρείχαν τοπικές επιχειρήσεις στην διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο εκφράζει η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο ΦΑΫΤΤΟΣ».

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο ΦΑΥΤΤΟΣ» θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που με την προσφορά τους ενίσχυσαν τη λαχειοφόρο που έγινε κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης χοροεσπερίδας.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους:

Σχοινά Ξένια (πρατήριο υγρών καυσίμων), Καματσέλο Χάρη, Οικονόμου Χρήστο,Κατσαράκο Μιχάλη (μεσιτείες-εμπόριο ζωοτροφών), Δαυλή Κώστα (πρακτορείο ΟΠΑΠ), Καραλάτσιο Αναστάσιο (αρτοποιό), Διβανέ Αναστασία (άνθη – είδη δώρων), Χαλβατζά Κων/νο (μεσιτείες- εμπόριο ζωοτροφών Οιχαλία), Γάτσιο Δημήτριο (λογιστή Φαρκαδόνα), Ντουράκη Ανδριανή (βιβλιοπωλείο πινελιές), Καρλιάμπα Αθανάσιο (café ETOILE Ζάρκο), Καλόγηρο Ηλία-Δόλγυρα Κατερίνα (ΠΡΟΚΑΛ  Λάρισα).

Επίσης ευχαριστεί θερμά όσους με την παρουσία τους στήριξαν το Σύλλογό στο καινούργιο του ξεκίνημα καθώς και τη χοροδιδάσκαλο κα Σοφία Μόρφου που με τα χορευτικά πλαισίωσε την βραδιά.