Ευχαριστίες στον Χρήστο Μιχαλάκη από την «Κιβωτό του Κόσμου»

Τις ευχαριστίες της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη εκφράζει, μέσω επιστολής, ο Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» για τη δωρεά σχολικών ειδών. Χαρακτηρίζει τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων συμπαραστάτη στο έργο με αφορμή τη χειρονομία αλληλεγγύης για την προσφορά ποσότητας σχολικών ειδών για την ενίσχυση του έργου της.

Η επιστολή είναι η ακόλουθη:

«Αγαπητέ μας συμπαραστάτη,

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε χειρονομία αλληλεγγύης από σας, προσφορά δωρεά σεβαστής ποσότητας σχολικών ειδών για την ενίσχυση του έργου μας.

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμοι), όπως ξέρετε προέρχονται από πολύ φτωχές και δύσμοιρες οικογένειες και περιμένουν τα πάντα από εμάς. Το φαγητό τους, τα ενδύματα τους. τα υποδήματα τους, τα σχολικά τους εφόδια, ο γιατρός και τα φάρμακα τους, τα πάντα παρέχονται από εμάς. εκείνα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά μόνο την Κιβωτό και τη δική σας αγάπη.

Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

Καθώς η Κιβωτός του Κόσμου βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράσταση σας.

Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας».