Έδωσαν το παράδειγμα και έδειξαν την κοινωνική ευθύνη οι αστυνομικοί και οι πολέμαρχοι της Οιχαλίας  

Δεκάδες κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας ανταποκρίθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κοινωνικό κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Τ.Δ. της IPA Τρικάλων για την ενίσχυση οικογένειας στην περιοχή της Φαρκαδόνας, που πριν λίγες μέρες επλήγη από πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η οικία τους. 

Οι προαναφερόμενοι φορείς ήρθαν να διοργανώσουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδας Αστυνομικών και των Παλαιμάχων Οιχαλίας για την οικονομική στήριξη της οικογένειας που ήρθε αντιμέτωπη με την καταστροφική πυρκαγιά.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Γριζάνου και το παρών έδωσαν δεκάδες κάτοικοι του Δήμου που ήρθαν να ενισχύσουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους που την έχουν ανάγκη. 

Στην διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό που θα προσφερθεί στην οικογένεια απαλύνοντας έστω και λίγο και ανακουφίζοντας τις πρώτες έκτακτες ανάγκες.

Για μια ακόμη φορά η πράξη των αστυνομικών υπαλλήλων αποδεικνύει ότι ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός ήταν και είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πολίτη, και σε κάθε δύσκολη κατάσταση το επιβεβαιώνει, δηλώνοντας ενεργά ΠΑΡΟΝ με τη στάση τους!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.