Έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπο Δήμος Φαρκαδόνας και κάτοικοι

Συγκέντρωσαν τρόφιμα και μεταφέρθηκαν σε περιοχές που επλήγησαν απο τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για κοινωνικό σκοπό. Να προφέρουν από το υστέρημά τους και να συμπαρασταθούν στους ανθρώπους δυο γεωγραφικών διαμερισμάτων της χώρας που επλήγησαν από τα τελευταία, έντονα καιρικά φαινόμενα που “χτύπησαν” δυο γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Φαρκαδόνας, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της ΚΟΙΔΕΦΑ και για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτη ανάγκης για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Μάνδρα Αττικής.

Έτσι, οργανώθηκε αποστολή αλληλεγγύης που μετέφερε τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τους κατοίκους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου.

Τα τρόφιμα που άρχισαν να συγκεντρώνονται από σχολεία της περιοχής μας, του φορείς και τους απλούς κατοίκους στα πρώην κοινοτικά καταστήματα της περιοχής μας, ήταν αρκετά για να απαλύνουν έστω και λίγο τις ανάγκες των πληγέντων. Οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας απέδειξαν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο, την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους σε κοινωνικά ζητήματα.

Τα τρόφιμα αφού συσκευάστηκαν μεταφέρθηκαν στους παραλήπτες. Μέρος αυτών δόθηκαν στην Μάνδρα ενώ ένα σημαντικό μέρος προσφέρθηκε σε περιοχές του Αγρινίου, περιοχή που βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Η αποστολή που μετέβη στο Αγρίνιο αποτελούνταν από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ηλία Καραμάνο και δυο δημοτικούς υπαλλήλους τους κ.κ. Μαμέκα και Αννόπουλο.

Εκεί, τους υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κώστας Καλαντζής, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Αγρινίου κ. Ανθούλα Μακρή