Δυο επιπλέον δομές θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Από το Σεπτέμβριο στην υπάρχουσα δομή (Β. Τσιτσάνη 86) θα προστεθούν δυο ακόμη και συγκεκριμένα η μία επί της οδού Καλαμπάκας 129 στα Τρίκαλα (ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙ) και η άλλη στην Πύλη (ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙΙ)

Δυο επιπλέον δομές αναμένεται να λειτουργήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα ΚΔΑΠ Μάθηση. Στην υπάρχουσα δομή (Β. Τσιτσάνη 86) θα προστεθούν δυο ακόμη και συγκεκριμένα η μία επί της οδού Καλαμπάκας 129 στα Τρίκαλα (ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙ) και η άλλη στην Πύλη (ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙΙ).

Το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ επίσης, είναι στη ευχάριστη θέση να ενημερώσει για τις 26 διδακτικές του ενότητες, αλλά και για το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό του προσωπικό.

Οφείλει να θυμίσει ότι, με τις γνώσεις, την αφοσίωση, την εμπειρία και την ευθύνη για τη δουλειά θα προσπαθήσει για μια ακόμη χρονιά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις στη θέση ευθύνης.

Επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι από την πλευρά του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για αποτελεσματική συνεργασία, η οποία θα βασιστεί σε συναισθήματα αμοιβαίας εκτίμησης, σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Τέλος, ενημερώνει πως οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ (voucher) αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και προτρέπει να έρθουν οι γονείς σε επικοινωνία για την έγκαιρη κράτηση θέσης στις δομές.

Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους γονείς για την επιλογή της δομής, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν φέτος στην πρώτη χρονιά λειτουργίας!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι είναι στη διάθεση των γονιών καθημερινά στα τηλέφωνα: Νεκταρία, 6972583093, Γιώργος, 6978982088, Ηλίας, 6973051361, σταθερό, 2431181060 (08:00-16:00 καθημερινά) αλλά και στο, https://www.facebook.com/Kdap.mathisi.

KRINI LIVE