Δυναμικά και υπεύθυνα συνεχίζει το έργο της η «ΒιοΑπολυμαντική»

Τους τελευταίους δύσκολους μήνες, αυτούς της πανδημίας η εταιρία και το προσωπικό της εστιάζουν την προσοχή στις Απολυμάνσεις των χώρων ενάντια στον κορονοϊό, φροντίζοντας υπεύθυνα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας του πληθυσμού

Δυναμικά και υπεύθυνα συνεχίζει το έργο των Απολυμάνσεων, της Απεντόμωσης και των Μυοκτονιών η εταιρία απολυμάνσεων «ΒιοΑπολυμαντική».

Τους τελευταίους δύσκολους μήνες, αυτούς της πανδημίας η εταιρία και το προσωπικό της εστιάζουν την προσοχή στις Απολυμάνσεις των χώρων ενάντια στον κορονοϊό, φροντίζοντας υπεύθυνα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας του πληθυσμού.

Από το 2006 η Βιοαπολυμαντική Τρικάλων αναλαμβάνει έργα Απολύμανσης, Απεντόμωσης και Μυοκτωνιών, προσφέροντας τις Υπηρεσίες της σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αναλαμβάνει έργα απεντόμωσης, απολύμανσης, μυοκτονίας και απώθησης φιδιών και πτηνών σε κτιριακές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις

Εμπειρία 15 χρόνων, ασφάλεια, άμεση εξυπηρέτηση χωρίς προχειρότητες, μακροχρόνια αποτελέσματα, εξαλείφοντας κάθε «κίνδυνο» που μπορεί να αντιμετωπίζεται, σύγχρονος εξοπλισμός και διαρκή ανανέωσή του με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής, οικονομικές τιμές με σεβασμό στα δεδομένα της εποχής, οικονομικές προσφορές, είναι λίγα από τα πολλά πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρία απολυμάνσεων «ΒιοΑπολυμαντική».

Η εταιρία λειτουργεί στην πόλη των Τρικάλων και επί της οδού Εστιαιώτιδος 12 – Τρίκαλα, υπό την διεύθυνση του Νικόλαου Κουρσοβίτη και της Πένυς Μπελιά, παρέχοντες ποιοτικές υπηρεσίες σεβόμενη τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Από το 2006 η «ΒιοΑπολυμαντική» Τρικάλων αναλαμβάνει έργα Απολύμανσης, Απεντόμωσης και Μυοκτωνιών. Προσφέρει τις Υπηρεσίες της, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες με φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας αναλαμβάνουν έργα απεντόμωσης, απολύμανσης, μυοκτονίας και απώθησης φιδιών και πτηνών σε κτιριακές εγκαταστάσεις όπως:

ü  Οικίες – εξοχικά.

ü  Πολυκατοικίες.

ü  Εργοστάσια-Καταστήματα.

ü  Εργαστήρια Τροφίμων.

ü  Εστιατόρια- Ζαχαροπλαστεία.

ü  Κτηνοτροφικές Μονάδες.

ü  Αποθήκες Τροφίμων.

Συγκεκριμένα η «ΒιοΑπολυμαντική» αναλαμβάνει:

Ø  Απολύμανση

Εξόντωση παθογόνων μικροοργανισμών που απειλούν την δημόσια υγεία. Θερμική ξηρός ατμός, νεφελοψεκασμός, ψεκασμός χαμηλής πίεσης.

Ø  Απολύμανση Covid – 19

Όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή κάθε κινδύνου. Νεφελοποίηση, νεφελοψεκασμος, ψεκασμός χαμηλής πίεσης.

Ø  Απεντόμωση

Καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας σε χώρους που βρίσκονται άνθρωποι και κατοικίδια ζώα. Ψεκασμός υψηλής-χαμηλής πίεσης, gel, fogging, ξηρός ατμός.

Ø  Μυοκτονία

Καταπολέμηση τρωκτικών εσωτερικά και εξωτερικά κτηρίων και εγκαταστάσεων. Δολωματικοί σταθμοί, παγίδες σύλληψης.

Ø  Απώθηση Φιδιών

Προστασία από τα φίδια σε αστικές και βιομηχανικές περιοχές. Τα σκευάσματα απώθησης φιδιών τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους και εκλύουν έντονη χαρακτηριστική οσμή.

Ø  Εξυγίανση απο Ακάρεα

Οι κοριοί εντοπίζονται κυρίως σε κρεβάτια, στρώματα και καναπέδες. Καταπολέμηση με Θερμική Καταπολέμηση Ξηρού Ατμού.

Ø  Απόσμηση

Ένας χώρος μπορεί να έχει προβλήματα από οσμές ζώων, οσμές χημικών ουσιών, αμμωνίας, ουρίας, μούχλας τροφίμων και καπνού. Καταπολέμηση με Ψεκασμός χαμηλής πίεσης, νεφελοψεκασμός (Fogging).

Ø  Αρωματισμός Χώρων

Ο αρωματισμός χώρου είναι απαραίτητος. Ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος είναι να αρωματίσετε ευχάριστα και διακριτικά τον χώρο σας με τη βοήθεια της φύσης και τα αντίστοιχα αρωματικά χώρου.

Εγκεκριμένα σκευάσματα

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την Απεντόμωση – Μυοκτονία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην Απολύμανση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Φορείς Παθογόνων Μικροβίων – Ιών

‘Έντομα, κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, αράχνες, μύγες, ποντίκια, κουνούπια, φίδια δημιουργούν εστίες μόλυνσης για τον άνθρωπο.

Ακάρεα της Σκόνης. Βασική αιτία γνωστών παθήσεων

Αλλεργική ρινίτιδα, παιδικό άσθμα, αλλεργικό άσθμα, νυκτερινός βήχας, χρόνια κόπωση, δύσπνοια, επιπεφυκίτιδα, κνησμός, ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρίας https://vioapolimantiki.gr/ ή να απευθυνθούν στα γραφεία της εταιρίας Εστιαιώτιδος 12 – Τρίκαλα, στα τηλέφωνα 2431033280, 6948684794 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο vioapolimantiki@hotmail.gr