Δυναμικά και με Φαρκαδόνιες διακρίσεις οι αγώνες Τραμπολίνο στην Καλαμπάκα

Η αθλήτρια του Αχιλλεύς Τρικάλων, Βαρβάρα Τζιώλη κατέλαβε την 1η Θέση στην κατηγορία νεανίδων και συμπεριλήφθηκε στην λίστα των επιτυχιών του Συλλόγου

Με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, μια εκ των οποίων από την περιοχή της Φαρκαδόνας επέστρεψε από την Καλαμπάκα και τους πρώτους για το 2022 Αγώνες Τραμπολίνο ο Σύλλογος Αχιλλεύς Τρικάλων. Στις πολλές και σημαντικές επιτυχίες συγκαταλέγεται και η Φαρκαδόνια αθλήτρια, Βαρβάρα Τζιώλη που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία νεανίδων.

Στην κατηγορία των επιπέδων 1-4 η Ευαγγελία Σακκά και η Κατερίνα Μπασδέκη κατέκτησαν δύο μετάλλια η κάθε μία. Στην κατηγορία των Γυναικών η Κοντούλη Μαρία κατέλαβε την Τρίτη θέση και η Κατσαρού Αριάδνη την τέταρτη. Στην Κατηγορία των Νεανίδων η Τζιώλη Βαρβάρα κατέλαβε την Πρώτη θέση και η Τζιμούρτου Μαρία την Τρίτη.

Στους Παίδες ο Φουτσιτζής Νίκος κατέλαβε την Πρώτη Θέση. Στην Κατηγορία των κορασίδων η Αντωνίου Στεφανία κατέλαβε την δέκατη θέση, η Βουγιούκα Φωτεινή και η Ζαγκογιάννη Ελπίδα την πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α η Γιουβρή Μαρία-Μυρτώ την Πρώτη θέση, η Βαδεβούλη Δαρεία την 13η θέση, η Ντιρογιάννη Μάγδα την 14η και η Μαγαλιού Μελίνα την 18η θέση. Στην κατηγορία των παγκορασίδων Β η Λιάκου Ζωή κατέλαβε την Πρώτη θέση, η Πολύζου Ελπίδα την Τρίτη θέση, η Νάκου Βασιλική την 7η και η Καραΐσκουρις την 11η θέση με όλες τις αθλήτριες να προκρίνονται στις τελικές φάσεις των αγώνων για την διεκδίκηση των μεταλλίων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» κος Αντωνίου Χρήστος δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή του συλλόγου Μέλλο Βασίλη για την υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου και εύχεται η προσπάθεια όλης της ομάδας να συνεχιστεί με επιτυχία στους Πανελλήνιους αγώνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.