Δόθηκαν συμβουλές και κατευθύνσεις στους εργαζόμενους

Συνάντηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας Φαρκαδόνας κ. Κώστα Κοσμά με το γιατρό Εργασίας, τον τεχνικό Ασφάλειας και εργαζόμενους

Στην ασφάλεια των εργαζομένων της Υπηρεσίας Καθαριότητας αλλά και στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν στην διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους, στοχεύει η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κοσμάς πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τους εργαζομένους και τους, γιατρό Εργασίας κα. Γεωργία Σκούφη και Τεχνικό Ασφαλείας κ. Βασίλη Δαρδιώτη, μέσω των οποίων δόθηκαν οι κατάλληλες συμβουλές και κατευθύνσεις.

Κατά τη συνάντηση που αναπτύχτηκε με τους εργαζομένους ο τεχνικός ασφαλείας άκουσε προσεκτικά τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον. Έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές παροτρύνοντας για την πιστή τήρηση των κανόνων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα εν ώρα εργασίας ενώ από την συζήτηση δεν έλειψαν τα ενδεικνυόμενα μέτρα – μέσα ασφαλείας προστασίας των εγκαταστάσεων.

«Πρόκειται για μια άκρως σημαντική συνάντηση, προκειμένου να τεθούν και να καταγραφούν, τα όποια προβλήματα συναντούν οι εργαζόμενοι κυρίως εκείνοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην καθημερινή τους εργασία. Οφείλουμε ως δημοτική επιχείρηση να τα καταγράψουμε και να αναζητήσουμε λύσεις, όπου συναντούμε προβλήματα. Θεωρώ ότι τέτοιες συναντήσεις βοηθούν στην επίλυση όποιων ζητημάτων προκύπτουν», τόνισε ο κ. Κώστας Κοσμάς, χαρακτηρίζοντας την συνάντηση εποικοδομητική.

Από την πλευρά της η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, όπως και ο Δήμος Φαρκαδόνας μεριμνούν για την ασφάλεια των εργαζομένων, αναλαμβάνοντας διαφόρου είδους πρωτοβουλίες.