Δήμητρα Νάτσινα: «Μονόδρομος ο εμβολιασμός»

Με προσωπική της ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η κα Νάτσινα κάνει μια αναδρομή από πέρσι έως και σήμερα, αναφέρεται σε στοιχεία και μιλά για την ανάγκη να πειστούν όλοι για την αναγκαιότητα του κορονοϊού, ως μέτρο προφύλαξης

Στην ανάγκη του άμεσου εμβολιασμού κατά του κορονοϊού από όλους τους πολίτες που δεν έχουν σπεύσει μέχρι και σήμερα να πραγματοποιήσουν την διαδικασία, επικεντρώνει την προσοχή της, η συντονίστρια ΚΟΜΥ Τρικάλων, γενική γιατρός κα Δήμητρα Νάτσινα.

Με προσωπική της ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η κα Νάτσινα κάνει μια αναδρομή από πέρσι έως και σήμερα, αναφέρεται σε στοιχεία και μιλά για την ανάγκη να πειστούν όλοι για την αναγκαιότητα του κορονοϊού, ως μέτρο προφύλαξης.

«Πέρσι τέτοια εποχή οι υγειονομικοί αγωνιζόμασταν ενάντια στον κορωνοιο χωρίς να έχουμε κάποιο «όπλο» στην φαρέτρα μας, αναμένοντας το πολυπόθητο εμβόλιο!!

Σήμερα ένα χρόνο μετά, δεχόμαστε καθημερινά απειλές από ανθρώπους που δεν δέχονται τον εμβολιασμό, ενώ παράλληλα παλεύουμε να τους πείσουμε να σωθούν!!», αναφέρει η γιατρός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ το περασμένο 24ωρο καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 95 νέες μολύνσεις κορονοϊού.

Στην Π.Ε. Τρικάλων το ποσοστό εμβολιασμού είναι στο 58,38%. Έχουν εμβολιαστεί συνολικά 136.651 άτομα (+359 την 29/10/2021), με την πρώτη δόση 70.463 και με τη δεύτερη 68.772.

Με την αναμνηστική τρίτη δόση έχουν εμβολιαστεί 3.682 άτομα.

«Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αρχίζει να ασφυκτιά, ανοίγουν νέες κλίνες Covid και τα κρεβάτια στην ΜΕΘ από 7 γίνονται 12.

Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμηθεί ο ιός. Είναι υποχρέωσή μας όχι μόνο στον εαυτό μας, την οικογένεια μας αλλά και στους «γύρω» μας!!!

Μονόδρομος ο εμβολιασμός!!!», καταλήγει η κα Νάτσινα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας…