Δηλώνει παρούσα η Ελένη Χαλβατζά και θα διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Φαρκαδόνας

Τα μηνύματα που λαμβάνει από το κόσμο της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας, των Πελινναίων είναι άκρως ενθαρρυντικά, όπως άλλωστε και οι παροτρύνσεις που δέχεται από πρόσωπα «κλειδιά»… της περιοχής μας

Τη διάθεσή της να διεκδικήσει για μια ακόμη φορά το Δήμο Φαρκαδόνας το 2023, εκφράζει η επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ο Τόπος Αύριο» κα Ελένη Χαλβατζά. Η επικεφαλής της παράταξης και νυν δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας, ένα πρόσωπο με πλούσια διοικητική και αυτοδιοικητική κατάρτιση μιας κι έχει υπηρετήσει επαγγελματικά σε θέσεις κλειδιά της τοπικής αυτοδιοίκησης σε κεντρικό επίπεδο, συγκεκριμένα σε Δήμους της Αττικής, δηλώνει παρούσα, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Εξάλλου τα μηνύματα που λαμβάνει από το κόσμο της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας, των Πελινναίων είναι άκρως ενθαρρυντικά, όπως άλλωστε και οι παροτρύνσεις που δέχεται από πρόσωπα σε όλο το Δήμο (σε μέγιστο βαθμό και της Οιχαλίας) που έπαιξαν ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο στις εκλογές της 25ης Μαΐου του 2019 για την ανάδειξη της νέας δημοτικής Αρχής. Με όλα αυτά τα πρόσωπα η κα Χαλβατζά ανέπτυξε κατ’ ιδίαν συναντήσεις αλλά και στενή τηλεφωνική επικοινωνία, θέτοντας τις βάσεις για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μεγάλος στόχος για την ίδια να συγκεντρώσει δίπλα της και στο συνδυασμό της, υγιή μυαλά, ανθρώπους νέους, άφθαρτους, με όραμα και ιδέες, ανθρώπους με όρεξη για προσφορά, ανθρώπους που προβάλλουν το «εμείς» κι όχι το «εγώ», ανθρώπους που δεν βλέπουν την αυτοδιοίκηση, ως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, ανθρώπους, ακάματους εργάτες του Δήμου και των πολιτών που εκπροσωπούν κι όχι υποτιθέμενοι ρυθμιστές και ακόλουθοι μιας φανταστικής κατάστασης που διαμορφώνουν οι ίδιοι.

Ο τόπος μας σαφώς κι έχει ανάγκη από πρόσωπα με αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία. Κι ένα από αυτά είναι και η κα Χαλβατζά, η οποία με τις ιδέες της, με τις γνώσεις της και με το κατάλληλο τιμ, μπορεί να σταθεί αντάξια και να αντιμετωπίσει από κοινού τις προκλήσεις τις εποχής, ώστε ο «Τόπος μας να αποκτήσει ένα ουσιαστικό Αύριο.».