Διήμερες Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Πετρωτό

Το πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου, συνεχίζεται την Κυριακή και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα

Χορευτική πανδαισία θα προσφέρουν το μεσημέρι του Σαββάτου τα χορευτικά τμήματα της χοροδιδασκάλου κα Γιάννας Αλεξίου στο Πετρωτό. Με αφορμή την γιορτή των Αποκριών η χοροδιδάσκαλος προετοιμάζει εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν χοροί από τα τμήμα παιδικού και ενηλίκων τα οποία επιμελείται η κα Αλεξίου. Τη μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο DJ CRIS Κυρίτσης.
Η εκδήλωση στην οποία θα υπάρχει έντονο παραδοσιακό χρώμα θα διεξαχθεί στις 14:30 το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού.
Φυσικά οι εκδηλώσεις στο πετρωτό δεν σταματούν το Σάββατο. Το μεσημέρι της Κυριακή ανήμερα των Αποκριών θα διεξαχθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού “Ο Άγιος Γεώργιος” το παραδοσιακό Καρναβάλι, με την παρέλαση αρμάτων που θα σατιρίζει τη τρέχουσα πολιτική κατάσταση κι όχι μόνο. Στις 3:00 το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού θα υπάρχει η παρέλαση των αρμάτων με άφθονη διασκέδαση και γέλιο που θα προσφέρουν μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Δευτέρας με την προσφορά σαρακοστιανών στην πλατεία του χωριού ενώ το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας άρματα και καρναβαλιστές του Πετρωτού θα μετέχουν στο Καρναβάλι της Φαρκαδόνας