Διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι του Α.Τ. Φαρκαδόνας

Άφησαν κατά μέρους για λίγες ώρες τις αυξημένες υποχρεώσεις και αντάμωσαν στην ταβέρνα του «Φίλιππα» στον Κλοκοτό για να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν.

Ο λόγος για τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας που συναντήθηκαν στο προαναφερόμενο σημείο για να κόψουν την πίτα και να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά που υποδεχτήκαμε προ ημερών.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «Krini Live» οι αστυνομικοί της Φαρκαδόνας πλαισιωμένοι από τις οικογένειες τους είχαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από τα αυξημένα καθήκοντα της Υπηρεσίας και να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου. Να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της ορχήστρας του Αποστόλη Καταγιάννη και να απολαύσουν τα μοναδικά εδέσματα που ετοίμασαν για εκείνους οι υπεύθυνοι της ταβέρνας.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Δημήτρης Μήτραινας.

Ο κ. Μήτραινας απηύθυνε τις ευχές στους αστυνομικούς και στις οικογένειες τους με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, ενώ λίγο αργότερα στάθηκε και εξήρε το παραγόμενο έργο του Α.Τ. Ένα έργο, που, όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής, οφείλεται στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι αστυνομικοί υπάλληλοι. Ο ίδιος τους συνέστησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το πολύτιμο έργο τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Τις ευχές προς τους συναδέλφους του, απηύθυνε και ο διοικητής του Α.Τ. Φαρκαδόνας, κ. Δημήτριος Νταφέκης.

Ευχήθηκε χρόνια πολλά σ’ όλους τους παρευρισκόμενους, και συνεχάρη τους συναδέλφους του, για το ήθος τους, για το άριστο έργο που επιτελούν, στην υπηρεσία του πολίτη, αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις τους, σε κάθε επίπεδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *