Διαρρήκτες «χτύπησαν» για μια ακόμη φορά στο Ζάρκο

Ειδικότερα το συμβάν εκτιμάται ότι συνέβη στις 9 περίπου το βράδυ της Πέμπτης, όταν άγνωστος-οι εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη, προσπάθησαν και κατάφεραν να διαρρήξουν την οικία

Μπροστά σε μια δυσάρεστη εικόνα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ιδιοκτήτης οικίας στο Ζάρκο. Η οικία του δέχτηκε «χτύπημα» διαρρηκτών, η οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους στην αναζήτηση αντικειμένων αξίας και χρημάτων.

Ειδικότερα το συμβάν εκτιμάται ότι συνέβη στις 9 περίπου το βράδυ της Πέμπτης, όταν άγνωστος-οι εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη, προσπάθησαν να διαρρήξουν πόρτα της οικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσπάθεια τους απέβη άκαρπη και οι δράστες επιχείρησαν και διέρρηξαν παράθυρο για να εισέλθουν εντός του σπιτιού. Στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν είδη αξίας ή και χρήματα, ο-οι διαρρήκτες λεηλάτησαν στην κυριολεξία τους εσωτερικούς χώρους, μη διστάζοντας ακόμη και να προχωρήσουν σε ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες γείτονες αντιλήφθηκαν την παρουσία διαρρηκτών, ειδοποιώντας λίγο αργότερα τον ιδιοκτήτη. Ανάλογα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων έχουν καταγραφεί αρκετές φορές στο εν λόγω χωριό, όπως και σε όμορες κοινότητες.