Δεύτερος γύρος για τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.

Τη Β’ Κυριακή δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψηφοφόροι συμμετείχαν στον Α’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας και χωρίς αντίτιμο

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η εκλογική  διαδικασία του Β’ Γύρου για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής μεταξύ των δύο υποψηφίων Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών θα είναι από τις 07:00 έως 19:00

Τα εκλογικά τμήματα θα βρίσκονται στους ίδιους χώρους όπως και την 5η Δεκεμβρίου. Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Δ. Τρικκαίων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, στο Δημαρχείο Πύλης, στο πρώην δημαρχείο Δ. Πιαλείων στη Φήκη και στο παλαιό Δημαρχείο Παραληθαίων  στο Ρίζωμα.

Την Β’ Κυριακή δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψηφοφόροι συμμετείχαν στον Α’ γύρο της εκλογικής διαδικασίας και ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισαν στον α’ γύρο.

Η μαζική συμμετοχή και στον Β’ Γύρο θα επισφραγίσει την απόφαση όλων να επαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής σε ρόλο πρωταγωνιστή. Διασφαλίζουμε την Ενότητα και την Προοπτική της Παράταξης.