Δελτίου τύπου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας (Έναρξη μαθημάτων – Αγιασμός)

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας.

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων, της κας Τασιούλη Δήμητρα – Προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, της κας Χρύσα – προσωπικού καθαριότητας και από μένα προσωπικά τον Διευθυντή του σχολείου, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Σχολική Χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία ! να έχουμε όλοι μας και ιδιαίτερα οι μικροί μας μαθητές, γόνιμο και δημιουργικό χρόνο !

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

Η έναρξη των σχολείων για τους μαθητές είναι η Δευτέρα 13η του Σεπτέμβρη 2021.

Φροντίζουμε όλοι οι μαθητές να έχουν κάνει το selftest το αποτέλεσμα του οποίου να έχει ανεβεί στην ειδική φόρμα – https://self-testing.gov.gr/που πλέον όλοι γνωρίζετε, στη συνέχεια εκτυπώνετε ή συμπληρώνετε χειρόγραφα τη σχολική κάρτα και η οποία θα πρέπει να φέρει τον μοναδικό κωδικό που εκδίδει το σύστημα – https://self-testing.gov.gr/ αφού δηλώσουμε το αποτέλεσμα, έτσι ώστε να την έχουν μαζί τους οι μαθητές για επίδειξη στους υπεύθυνους εκπ/κούς τη Δευτέρα 13/9/2021, το πρωί πριν μπουν στο σχολείο !

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! η επίδειξη έγκυρης σχολικής κάρτας είναι υποχρεωτική για την είσοδο των μαθητών στο σχολείο !!

Ώρα προσέλευσης των μαθητών: 09:00 έως 09:15 Αγιασμός ώρα: 09:30 ο Αγιασμός θα γίνει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ΕΟΔΥ και Υπ. Παιδείας που μας κοινοποιήθηκαν την Πέμπτη 09/9/21.

Στη συνέχεια οι μαθητές θα ενημερωθούν για θέματα σχολικής ζωής, covid – 19 κ.λ.π. Επίσης οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία και το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Σας ευχαριστώ,

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ. ΖΑΜΠΡΑΣ