Χτύπησαν «ποντικοί» στο Αχλαδοχώρι

«Διάρρηξη οικίας σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με λεία ένα πορτοφόλι που εντόπισαν οι δράστες στο χώρο του σπιτιού

Την ησυχία της μικρής κοινότητας του Αχλαδοχώριου τάραξαν χθες το βράδυ άγνωστοι που χτύπησαν σε οικία του χωριού, επωφελούμενοι της απουσίας των ιδιοκτητών.  Η οικία βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και δεν γειτνιάζει με άλλες οικίες διευκολύνοντας την παράνομη δράση των επιτήδειων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η διάρρηξη της οικίας έγινε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης. Η ιδιοκτήτρια της οικίας που βρίσκεται με το γιο της στο χωριό και σε διακοπές καθώς διαμένουν στο εξωτερικό, δεν βρισκόταν στο σπίτι πραγματοποιώντας επίσκεψη σε συγγενικά τους πρόσωπα εντός του χωριού. οι δράστες επωφελήθηκαν της απουσίας των ιδιοκτητών και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί παραβίασαν πόρτα και εισήλθαν εντός του χώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες εντόπισαν ένα πορτοφόλι με κάποια χρήματα το οποίο και αφαίρεσαν και αποχώρησαν.

Να σημειωθεί ότι στο χωριό είχε να συμβεί ανάλογο περιστατικό μεγάλο χρονικό διάστημα, επαναφέροντας εκ νέου το φόβο των κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι κάτοικοι του χωριού παρατήρησαν χθες βράδυ ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στο χωριό και στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας το οποίο και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.