Χτυπά με νέα μηνύματα ο Mr Jonh!!!

Χτύπησε με νέο μήνυμα ο Mr Jonh, δικηγόρος, λέει, από την Αμερική και υπόσχεται να μοιραστεί με τους κληρονόμους αποθανόντος συγγενούς τους, εκατομμύρια δολάρια. Άρχισε λοιπόν να στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω e-mail αναζητώντας τα θύματά του.

Φυσικά και πρόκειται για απάτη την οποία έχουν σκαρφιστεί οι επιτήδειοι για να εισβάλουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς και διάφορα άλλα προσωπικά στοιχεία.

Τα μηνύματα του Mr Jonh άρχισαν να λαμβάνουν πολλοί Φαρκαδόνιοι ζητώντας να επισπεύσουν τις διαδικασίες επικοινωνίας για να μη χαθεί το «πααδάκι».

Αναφορικά με το μήνυμα αναφέρει:

«Καλή μέρα,

Παρακαλώ αποδεχτείτε τη συγγνώμη μου, δεν επιθυμώ να εισβάλω στο απόρρητό σας, είχα γράψει ένα παλιότερο email σε εσάς αλλά χωρίς απάντηση, στο πρώτο μου email σας ανέφερα για τον εκλιπόντα πελάτη μου, από τον θάνατό του, έχω λάβει πολλά τελευταία από η τράπεζά του όπου έκανε κατάθεση 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από το θάνατό του, η τράπεζα μου ζήτησε να παράσχω τους πλησιέστερους συγγενείς του ή οποιονδήποτε από τους συγγενείς του που μπορεί να διεκδικήσει τα κεφάλαιά του διαφορετικά θα κατασχεθούν από την τράπεζα καθώς δεν μπορούσα να εντοπίσω οποιοσδήποτε συγγενής του, επομένως επικοινώνησα μαζί σας για αυτόν τον ισχυρισμό.

Παρακαλούμε, η επείγουσα ανταπόκριση και η συνεργασία σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και για περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της συναλλαγής.».

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί τελικά υπάρχουν πολλοί Mr Jonh, που περιμένουν από τους ανυποψίαστους πολίτες να πέσουν στην παγίδα τους με χιλιάδες μετέπειτα συνέπειες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.