Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδας στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη ο Κρηνιώτης Γιώργος Παπαγεωργίου

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών Ελληνορωμαϊκής Πάλης που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Χαλκίδας, ανέβηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Κρήνης από πλευράς της μητέρας, Παυλίνας Γεωργίου.

Σύμφωνα με την «KriniLive.gr» ο ταλαντούχος αθλητής του «Θησέα Περιστερίου» κατάφερε μέσα από δύσκολους αγώνες να καταλάβει την πρώτη θέση να κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών και να αναδειχτεί στην κατηγορία του, Πανελλήνιος Πρωταθλητής!!

Η μεγάλη αυτή επιτυχία που κατάφερε, σκόρπισε χαρά και απόλυτη ικανοποίηση στους δικούς του ανθρώπους, στον πατέρα του και προπονητή, Νίκο Παπαγεωργίου, στη μητέρα τυο Παυλίνα Γεωργίου, στον αδελφό του επίσης αθλητή της Ελληνορωμαϊκής πάλης, Βασίλη Παπαγεωργίου και σε όλους τους συναθλητές του.

Χαρά και ικανοποίηση καθώς η νίκη του ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια κι ένα ασφυκτικό πρόγραμμα υποχρεώσεων μιας και ο Χρυσός Πρωταθλητής, εκπληρώνει το τελευταίο διάστημα την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις.

Οι ευχές όλων μας, να συνοδεύουν τον νεαρό Πρωταθλητή για νέες μεγάλες επιτυχίες.