Χρόνια Πολλά με ευτυχία και αγάπη από την ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε

Η εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε και ο διευθυντής Κώστας Κοκκινίδης εύχονται σε όλο τον κόσμο, στους φίλους και στους συνεργάτες Χρόνια Πολλά – Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος που θα ανατείλει εντός των επόμενων ημερών

Η εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε βρίσκεται χρόνια κοντά μας, προσφέροντας ασυναγώνιστες παραδοσιακές γεύσεις, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και την κτηνοτροφία στην περιοχή μας.

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε, αυτές των Χριστουγέννων και μετέπειτα της Πρωτοχρονιάς και της έλευσης του νέου χρόνου, η εταιρία ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε και ο διευθυντής της, κ. Κώστας Κοκκινίδης, εύχονται σε όλο τον κόσμο, στους φίλους και στους συνεργάτες Χρόνια Πολλά – Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος που θα ανατείλει εντός των επόμενων ημερών.

Σημειωτέον ότι η εταιρεία ΦΕΤΑ Τρικάλων ΥΦΑΝΤΗΣ για περισσότερο από 15 χρόνια στηρίζει την κοινωνία και την κτηνοτροφία στην περιοχή μας.

Με γνώσεις στο φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, η εταιρεία παράγει αξιόπιστα προϊόντα: εκλεκτή ΦΕΤΑ Π.Ο.Π, Μανούρι Π.Ο.Π, μυζήθρα, κ.α.

Στηρίζει την οικονομία της περιοχής μας, απορροφώντας το 50% της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος που παράγουν κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σημαντική είναι η τάση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος για την αγνότητα των συστατικών και φυσικά, η όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία των τροφίμων μεταφράζεται σε αύξηση της διατροφικής αξίας των προϊόντων που παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου μας στο Γριζάνο Τρικάλων.