Χριστούγεννα χωρίς προϊόντα της Εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής δεν γιορτάζονται!!

Η εταιρία ευχαριστεί το κόσμο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπό της και εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο νέο έτος

Ανάμεσα στα γιορτινά εδέσματα που θα κοσμούν το γιορτινό τραπέζι, το πρώτο λόγο θα έχουν και τα μοναδικά και ασυναγώνιστης ποιότητας προϊόντα της εταιρίας Υφαντής. Προϊόντα που μέρος αυτών παράγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας που εδρεύει στην Θεσσαλία και στην κοινότητα του Γριζάνου με υπεύθυνο τον Κώστα Κοκκινίδη.

Τα προϊόντα της εταιρίας, τα οποία παράγονται στις εγκαταστάσεις της περιοχής κατακτούν τους καταναλωτές, τόσο των ντόπιων, όσο και πανελλαδικά, ενώ στηρίζουν την τοπική κτηνοτροφία που την εμπιστεύονται χρόνια τώρα, προμηθεύοντας αυτή με την πρώτη ύλη που είναι το γάλα. Παράλληλα η εταιρία πέραν από την στήριξη της τοπικής κτηνοτροφίας και πέραν των ασυναγώνιστων γεύσεων προσφέρει εργασία σε δεκάδες οικογένειες της περιοχής μας, ανθρώπων που εργάζονται για να μας χαρίσουν τα εκλεκτά προϊόντα της.

Με αφορμή τις γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο υπεύθυνος της εταιρίας, Κώστας Κοκκινίδης, εύχεται σε όλο το κόσμο, τους εργαζομένους και την πολυπληθή πελατεία του, στους κτηνοτρόφους και ευρύτερα, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος που θα ανατείλει σε λίγες μέρες, δεσμευόμενος για συνέχεια της προσφοράς άριστων και ποιοτικών προϊόντων που φτάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή.