Χρήστος Μιχαλάκης: «Η ζεστασιά των Άγιων ημερών μας δείχνει το δρόμο της Αγάπης και της Συμπαράστασης»

Στο μήνυμα που μεταφέρει σε όλο τον κόσμο η Γέννηση του Θεανθρώπου στέκεται ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, απευθύνοντας τις ευχές τους σε όλους τους Τρικαλινούς και σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Ο αντιπεριφερειαρχής στο πλαίσιο των ευχών, επικεντρώνει την προσοχή στην αλληλεγγύη και στην υποστήριξη που πρέπει να δείξουμε όλοι μας αυτές τις ημέρες στους ανθρώπους που υποφέρουν, προκειμένου να νιώσουν κι εκείνοι με την σειρά τους την αγάπη και την ελπίδα.

«Βρισκόμαστε με ταπεινότητα μπροστά στη Γέννηση του Χριστού και το πανανθρώπινο μήνυμά της σε όλη την Οικουμένη. Ένα μήνυμα Ελπίδας, Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς, αλλά και προσωπικής ψυχικής ανάτασης.

Η ζεστασιά των Άγιων αυτών ημερών μας δείχνει το δρόμο της Αγάπης και της Συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο και αποτελεί τον οδηγό Αξιών της κοινωνίας μας.

Ως Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στεκόμαστε αρωγοί, όλο το χρόνο, στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με ουσιαστικά έργα και προγράμματα, ώστε όλοι να βρίσκουν ένα στήριγμα όταν το χρειαστούν. Και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε, με γνώμονα μια κοινωνία, που θα αφήσει πίσω της τους διαχωρισμούς και τις διακρίσεις.

Εύχομαι σε όλους σας, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, Υγεία και Ευτυχία. Εύχομαι η ομορφιά της ψυχής του καθενός από εμάς, να βρει τη μαγεία των ημερών και να αποτελέσει τον οδηγό που θα καθοδηγεί τις πράξεις μας.», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.